Kategórie
Recepty

RECEPT: Ryžové rezance s marinovaným tofu a zeleninou

Ryžové rezance s marinovaným tofu a zeleninou

ingrediencie:

  • 400 g ryžových cestovín
  • 500g čerstvej alebo mrazenej zeleniny
  • 1 balenie tofu
  • 2 vajcia

marináda:

  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • čierne korenie
  • červená paprika
  • 1 strúčik cesnaku

postup:

Tofu nakrájame minimálne 3 hodiny vopred na malé kocky a dáme do marinády. Ryžové rezance pripravíme podľa návodu na obale. Tofu dáme na panvicu a restujeme aspoň 10 minút. Pridáme zeleninu a dusíme kým nie je mäkká. Môžeme ešte pridať koreniny a bylinky podľa chuti. Ku koncu pridáme rozšľahané vajíčka. Ryžové rezance opečieme na inej panvici a potom pridáme zmes tufu, vajec a zeleniny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *